Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine usturuplu olarak belirlenen bölgelere ve skorlara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

önemli önem nâkil bu mevzuda kapı arayan azraillar bozuk kapı sattığını sav eden kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da ket olamayacaktır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Panik amerikan bar yardımıyla derunerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı çın iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde acil çıkış binalabilir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yaraşır fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler faziletli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Ekseriyetle maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında dirilik ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince faziletli ısı Yangın Merdiveni Kapısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne doğru ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yanının boş olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda can zayiatının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Takribî 20 senevi tecrübemizle ve her biri konusunda mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz muteber iş ortaklarımızın güvenilir çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce Yangın Merdiveni Kapısı kalite, peklik, %100 projeye intibak ve isabetli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en Yangın Kapısı Fiyatları baz kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page